Bumblebee

Skoj

Kategori: Allmänt

Humlan, jag känner att vi behöver lite humor! Och jag har världens tråkigaste humor...





sista augusti 2012

Kategori: Allmänt

Kan du tänka dig Humlan? Idag är det sista augusti, vi kommer aldrig vara med om sista augusti 2012 igen! Helt fascinerande. Ska man säga att det här är vår sista sommardag? Med dryga 15 grader så känns det inte direkt skojigt att springa ut i en klänning och vinka av sommaren, allt jag har att säga är "brace yourself winter is coming". Det känns att denna vinter kommer vara kall och jobbig.
Igår var jag och A inne på systembolaget (alkoholfritt för min del), när A skulle betala och jag packa i så fick jag tydligen inte det. Jag vat tvungen att visa leg, bara för att packa i varorna. Har aldrig varit med om det tidigare. Jag har följt med min far jättemånga gånger utan att behöva visa leg bara för att packa i påsen, fast dom vill vara helt säkra på att vi inte skulle göra något olagligt. Det var de mest spännande jag har varit med om, pulsen ökande och hjärtat slog som en rockkonsert, jag tror nästan att jag fick en kick av det! Åhhhh jag kände mig levande för första gången! Jag tror jag ska gå och göra det mot mig själv, vilken livsglädje! Vi hörs senare kära Humlan.

I'll save you

Kategori: Allmänt

I used to be your star, the venus to your mars

Kategori: Allmänt

 




♦M♦

Kategori: Allmänt

Du är den underbaraste människan som lever på denna planet, och det är väldigt många som lever här. Jag och kära Humlan vill bara säga att vi är glada som har dig i våra liv och vi älskar dig till hundra. Du kan alltid ringa om det är något♥ och som ett bevis på vår kärlek har Humlan valt ut några bilder till dig.




We♥it

Kategori: Allmänt

God dag kära Humlan. Jag tänkte lägga ut lite inspirerande bilder.
 
Alla blider är från We♥it

Super!!

Kategori:

 

Kategori:

27e augusti 2012

Kategori: Allmänt

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min pappas födelsedag. Så grattis kära far önska jag och Humlan. 
Just nu sitter jag hemma hos min farmor och har det trevligt. Ria har åkt till Rhodos och har det varmt och skönt. Men kära Humlan, jag vet inte vad mer vi kan diskutera utan jag får höra av mig senare med en lite 'bildbomb' från min iphone. KUL VA!??!?!?

Betray

Kategori: Allmänt

2.0

Kategori: Allmänt

Kära Humlan jag är så ledsen att vi inte har hunnit prata idag, men jag har legat i sängen EXAKT hela dagen. Har inte haft någon energi och pga mensvärk så har jag inte kunnat röra mig så mycket. Alltså har jag varit utan mat men just nu stör det mig inte för jag har inte velat träffa min bror och han har haft vänner här hela dagen. Efter gårdagen så inser jag att jag inte kan bo här längre och att jag bara kommer gå ner i skiten igen. Jag ska åka hem till min farmor imorgon och det ska bli så skönt! Finns inte så mycket mer att säga kära Humlan, men jag hör av mig imorgon!

Dear earth

Kategori: Allmänt

En misslyckad kväll

Kategori: Allmänt

Kära Humlan, den här kvällen har nog varit den mest jobbiga kvällen på väldigt länge. Jag visste att det var en dålig idé att ha den här jädra festen. När klockan passerade midnatt så försvann min bror och allt var ur kontroll. Är väldigt besvikna på många personer och jag kollar runt i hela lägenheten och vill bara gråta. Aldrig mer!
Nu måste jag städa upp allt så jag inte får världens ångest när jag vaknar 'imorgon'. Tror jag ska bli Shaolin munk. Aldrig äga något, aldrig behöva oroa sig för något, bara meditera och jobba med sitt inre, juste nu vore det drömmen. Men kära Humlan, jag ska väl ta och städa nu sen somna till nån film.

Lord Buddha

Kategori: Allmänt

Hang

Kategori:

Ville bara visa dig Humlan en underlig instrument jag såg när jag promenerade längs gatorna i the old town. Den heter tydligen Hang och låter magisk! Hade någon kille tagit fram den och spelat världens finaste melodi hade jag fallit sååå hårt!!

Konsten att vara envis

Kategori:

Ja du kära Humlan, jag är väldigt envis av mig. Såklart begav jag mig ut i regnet och nu behöver jag inte duscha längre. Försökte ta skydd på ett café, och nu sitter jag fortfarande här. Alltså så försöker jag jag mobilblogga, och det går väldigt bra förutom att folket runt mig kollar på mig som om jag vore ett magiskt djur. Men nu kära Humlan ska jag nog åka hem till mitt tråkiga boende. Jag lägger upp två bilder som du kan kolla på undertiden jag rider hem!

Have some tea

Kategori: Allmänt

M

Kategori: Allmänt

Sitter och pratar med M via skype. Hon hjälper mig med vad jag ska göra nästa vecka och motivationen är åter igen på G kära Humlan (tack M!). Dagen har varit lite seg. Träffade Ria nån timme för att sen återgå till mitt spännande liv under täcket, hittade min kossa som har varit borttappad i tre dagar, så nu kan jag dricka färsk mjölk till frukost varje morgon! Annars har jag suttit och druckit te med mitt vackra sugrör, det är den nya trenden. Alla kändisar gör det! Jag drick med sugrör till allt! När jag borstar tänderna och ska skölja rent munnen, då kommer sugröret fram, när jag ska äta soppa kommer sugröret fram, dock måste man kämpa lite när det kommer bitar, då får man ta i riktigt ordentligt! Men nu kära Humlan ska jag återvända till min träff<3

Instängd..

Kategori: Allmänt

Det är precis vad jag är. I mitt egna hem! Så där satt jag i mitt kök och pratade med min bästa M. Plötsligt ringde mobilen. Vem kunde det vara som ringde mig om inte min bror som sa att han ska ha fest. Alltså där satt jag, äcklig och luktade sur mjölk men jädrar vilken fart jag fick! Diskade undan saker jag använt, poppade popcorn, gjorde o'boy och låste in mig på rummet. Så nu sitter jag här medans dom skriker och tror att dom äger platsen dom står på och lukten av alkohol tränger sig förbi dörrspringan. Tur att jag har M med mig, utan M hade jag inte klarat mig nu. Du är den bästa som finns <3 Så kära Humlan, jag tror att jag avslutar allt här.

From the R to the ia

Kategori: Allmänt

Aaa... det var allt. Eller egentligen inte, ska försöka fixa till Humlan, är ju en gammal veteran, men blogg.se har ändra sin stilmall så det kommer ta lite längre tid. Nu väntar min älskling på mig vi får talas vid senare puzz och kjam.

Då börjar vi igen.

Kategori: Allmänt

Jahopp, då kör vi igen. Efter mycket tjat från min hemliga vän som jag inte kommer säga namnet på (låt oss kalla henne för Ria) så öppnar jag en ny blogg som är tillägnad till mina fluffiga vänner... Humlorna. Min affärsidé har varit att skapa kläder från humlornas underbara.. ehm, päls? hår? strån?. I alla fall, tänk dig att du har på dig den mest underbara tröjan du någonsin ägt så kommer din kära vän och frågar vilket material det är på den, med vinden i håret och ditt vackraste leende säger du "det är humla". Ahh får gåshud jag bara tänker på det! 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.