Bumblebee

We're all mad here

Kategori: Allmänt

To all my bumblebees:

Kategori: Allmänt

We have all had this reaction

Kategori: Allmänt

The Rules of a Gentleman NO.♥

Kategori: Allmänt

I freaking love cats ♥

Kategori: Allmänt

Sol regn och en tår

Kategori:

Humlan idag är det ett konstigt väder. Och jag känner mig helt slut. Just nu ligger jag i mina föräldrars säng för ens föräldrars säng är alltid skönare än ens egna. Kanske måste ut på en lite snabb promenad för att vakna till. Du ger mig sånna bra idéer! Då kan jag oxå kolla till mina smultron!

Boys Boys Boys

Kategori: Allmänt

A colorful day

Kategori: Allmänt

13e september 2012

Kategori: Allmänt

God dag kära Humlan. Nu känner man att hösten är här och mina smultron har börjat mogna, bättre sent än aldrig eller vad säger du? Nu ska du får höra vad som hände i hegen! A ropade in vår katt på lördag kväll. Som nästan alla kvällar. Men denna gång hade katten min en liten present, en levande present. Om det inte var den minstaste lilla mus katten kunde hitta, och om inte den lilla musen sprang under kylskåpet och var kvar där natten lång så skulle jag inte sitta här och berätta om mitt spännande liv, men tyvärr slutar denna saga inte gott då den lilla musen fick dö en mycket blöt död då A hittaden den på undervåningens toalett, om den levde eller inte förtäljer inte sagan oss kära Humlan, men ack så tragiskt så fick toalett göra sitt jobbet med att föra den vidare. Ja.. Det var min helg. Så för att hylla den lilla musen så lägger jag in tre bilder som får oss alla på bättre humör plus en liten sång som inte har något att göra med denna historia.



 

THAT DAY

Kategori: Allmänt

En natt då man tänker

Kategori: Allmänt

Kära Humlan, inatt är det en natt då tankarna inte kan hålla sig borta. Jag kan inte somna utan att lyssna på musik, det blockerar min ångest som försöker tränga sig fram. Så "tyvärr" kan jag inte sova utan att höra pianots vackra toner.
Jag känner mig lite deppig. Inget gick som jag planerat, men det blir ofta så just därför ska man inte planera varje steg man tar, man måste lära sig att lyssna på sin magkänsla. Jag har fått varit med om många prövningar och fler blir det säkert, men jag är inte ledsen för det. Allt handlar om hur man hanterar det när de väl kommer och så får man inte glömma dom som står bakom en. Allt kommer ordna sig Humlan!

Första september

Kategori:

En perfekt första september. Vi hade en underbar promenad Humlan.